Sebra

INTRO:Sebra et dansk børneinteriørmærke, der har eksisteret siden 2004. Sebra er dybt dedikeret i skandinavisk design og bæredygtighed. Deres sortiment er helt unik og deres fokus er på sikkerhed, funktionalitet og kvalitet. Sebra appeller til de stilbevidste forældre.

Oplev sitet:sebra.dk

Kategori:Mode, interiør, baby & børnetøj

År:2022

Leveringer:

Custom design og udvikling af ny webshop og brandsite 

Opsætning af Shopify-platform

Uddanne personale i brug af Shopify

Fragt- og momsopsætning

Udvikling af klonshops

Projektstyring

design

DesignnoterI tæt samarbejde med Sebra har vi skabt en helt ny webshop, som appellere til deres målgruppe, understøtter deres bredde sortiment samt giver inspiration til deres utrolig univers. Designet er skabt med udsagnet “Childlike not childish” i tankerne. For at skabe den rødetråd mellem deres brand og webshoppen, har vi inddraget Sebra’s illustrationer og deres egen “Sebra” font. 

Produktoversigt:I designet er der mange rene linjer og de runde hjørner, giver et roligt udtryk. De lysegrå baggrunde skaber et gitter, som indrammer produkterne. 

Filter:For at tilgodese brugernes forskellige købsadfærd, har vi tilføjet et fyldensgørende filter - Filteringselement kan både være synlig eller skjules helt. Brugeren kan filtere på flere paramenter og derved finde frem til det som de søger.

quick links:For at inddrage Sebra’s legende univers, blev det besluttet at anvende tegnede illustrationer for at illustrere de forskellige kategorier. “Quick links” funktionen er et designvalg som understøtter bruger- og købsoplevelsen.

Produktside:Et af de mange designvalg for produktsiden, var at produktbilledet skulle have meget plads, så man kunne se hele billedet i første screen. 

App:Vi har implementeret “Variant Robot”. App'en gør det muligt at vise produkterne på produktsiden som individuelle produkter.