Sebra

Siden 2004 har danske Sebra etableret sig som et af de absolut stærkeste brands indenfor børnemøbler og interiør. Med dybe rødder i skandinavisk design, naturlige materialer og en enkel æstetik er Sebra elsket af børn og voksne.

I 2023 gik Sebra første gang live i B2C markedet med deres helt egen webshop. I 8Kilo er vi stolte af at have samarbejdet med Sebra om at nå en vigtig milepæl, hvor vi blandt andet har samarbejdet i dybden med et custom design, der fremhæver Sebras unikke og velkendte brand identitet.

Oplev sitet: Sebra.dk

Kunde siden: 2023

Leveringer: Custom design og udvikling af ny webshop og brandsite

Opsætning af Shopify-platform

Udvikling af klonshops

Fragt- og momsopsætning

Uddannelse af personale i brug af Shopify

Opsætning af Klaviyo

Projektstyring

Pagespeed optimering

Implementering af Localised Selling Points

Design

Vi har i tæt samarbejde med Sebra skabt en helt ny webshop, som appellerer til målgruppen, understøtter deres brede sortment og giver inspiration til Sebras univers. Designet er skabt udfra Sebras mantra “Childlike not childish”. Den røde tråd mellem brand og webshop er Sebras illustrationer og deres unikke egen font.

Filter

For at tilgodese brugernes forskellige købsadfærd har vi tilføjet et omfattende filter, hvor brugerne kan filtrere på flere parametre og derfor nemt finde det, de søger. Filterelementet kan både være synligt eller skjules helt.


Quick links

Sammen besluttede vi at indrage Sebras legende univers med tegnede illustrationer og quick links til hver produktkategori. Quick Links-funktionen er et designvalg, hvor bruger- og købsoplevelsen går op i en højere enhed.Custom Product Template

Sebra er på Shopify 2.0 og har derfor adgang til funktionaliteten, Sections Everywhere. Det har de brugt til at lave en unik, brandet oplevelse på produkt niveau med custom designede product templates.

På signatur produktet, Sebra Sengen, er der derfor ikke blot traditionelle produktside elementer, men tillige fire sektioner, der rummer hvert sit element af storytelling, der er knyttet til produktet.

Produktside

Et vigtigt designvalg for produktsiden var at give meget plads til produktbilledet, som samtidig skulle være fuldt synlig i første screen. Den hvide baggrund giver ro og lader produktets detaljer og kvaliteter træde frem.


App

Vi har implementeret 8Kilos egen App, Variant Robot, på Sebras produktsider. Appen gør det muligt vise produktvarianter som individuelle produkter på produktsiden.