Deerest Copenhagen

Intro:Deerest Copenhagen hylder det klassiske, og blander old shool med et moderne twist i deres jakkesæt, skjorter og sko. Det klassiske herrebrand Deerest tager deres metier seriøst. Alle deres styles er egenproduceret, fordi de aldrig går på kompromis. Brandet vælger selv deres metervarer direkte hos producenterne og har direkte kontakt med udvalgte skrædderier. De afskårne mellemled kommer Deerests begejstrede kunder til gode, fordi de pludselig kan komme i nærheden af et luksuriøst skræddersyet jakkesæt uden de må spendere hele månedslønnen. 

Old school online

Kvalitet til skarpe priser kræver et elegant online vindue med samme sirlige fokus på detaljen til dem, der ikke har mulighed for at besøge Deerests fysiske butik på Esplanaden i København. Ét af shoppens fornemmeste formål er at inspirere de besøgende ved at genspejle brandets store ekspertise og deres omhyggelighed med at levere en tårnhøj service. Er man tilhænger af et besøg i deres fysiske rammer på Esplanaden i København, vil det kompetente personale fuldende købsoplevelsen med personlige mål, skrædderjusteringer og anbefalinger.  

Servicemindet salg via skærmen

Special pages danner rammerne om brandets klare budskaber og folder store fortællelyst ud. De udfolder universet i varierede sektioner og giver god plads til som omfavner fortællingen om brandet og ejernes mission med masser af albuerum til de skarpe imagebilleder. Den gode service kan også mærkes i deres online univers, hvor gode forslag i form af en 'complete the look'-sektion virkelig kommer til sin ret, ligesom komplet integrerede bundles med hele jakkesæt gør det muligt for besøgende at shoppe blazer og bukser i individuelle størrelser på én og samme produktside. Findes et jakkesæt også med en vest, linker de to bundles direkte til hinanden under produktbeskrivelsen. Der er mange flere fine detaljer rundt om på shoppen, som i sin helhed klæder Deerest præsentabelt på over for resten af online verdenen. 

Oplev sitet:deerest.dk

Kategori:Mode, herretøj

år:202

Leveringer:

Custom design og udvikling af ny webshop og brandsite

Opsætning af Shopify-platform

Opsætning af indløsningsaftale og betalingsgateway

Salgs- og leveringsbetingelser

Integration og opsætning af Bundle app til salg af jakkesæt

Uddanne personale i brug af Shopify

Fragt- og momsopsætning

Projektstyring