Variant robot

Shopify app store: indsæt link

Variant Robot er en app til Shopify-kunder, som hjælper med at vise forskellige varianter af et produkt på en online butik. Appen gør det let for shopejere at oprette og vise forskellige varianter af deres produkter, såsom størrelse, farve og stil, på en overskuelig måde for kunderne. Formålet med Variant Robot-appen er at gøre det nemt for shopejere at automatisere sammenkædningen af produkter baseret på en betingelse, som de definerer via appen. Mange shopejere vælger at dele deres produktvarianter op, så hver variant har sit eget produkt-URL-tag. Dette skyldes ofte, at det giver bedre overblik over varianterne.

Hvis du har separate produktsider til mange af dine produktvarianter, f.eks. forskellige farver eller størrelser, så er Variant Robot den rigtige app til dig. Appen gør det nemt for shopejere at automatisere sammenkædningen af produkter, der har forskellige produkt-tags, og gruppe disse tags i hvert produktmetafelt baseret på en betingelse, som du som shopejer definerer. Ved at definere, hvordan dine produktvarianter hænger sammen, kan du oprette et produktvariant-feed på din produktside. Med disse data kan marketing integrere og forstå, hvilke produktvarianters URL-tags, der er relateret til hinanden.

Variant Robot-appen giver shopejere mulighed for at gruppere deres produkter sammen baseret på de data, der er angivet i produkttitlen, produkt-TAG eller produkt-SKU (3 søgetilstande). Du kan definere, hvad der adskiller dine produkttitler, produkt-TAG eller produkt-SKU fra varianttitlen. Dette gør appen mere fleksibel og kompatibel med forskellige produktopsætninger. Appen kan hjælpe shopejere, der ønsker at få deres produktvarianter anført separat i Shopify (med unikke produkt-URL-tags for hver variant). Variant Robot-appen har følgende funktioner:

  • Gruppering af produktvarianter baseret på produkttitlen, produkt-TAG eller produkt-SKU, muligheden for at vise et produktvariant-feed på produktsiden
  • Understøttelse af en bred vifte af produktdatastrukturer
  • Automatisk synkronisering af data
  • Mere fleksibilitet ved oprettelse af produktsideindhold
  • Forbedring af SEO-produktindeksering
  • Et unikt produkt-URL-tag for hver produktfarvevariant, som giver shopejere mulighed for at vise deres forskellige produktfarvevarianter på fuld visning via samlingssiden (en produktliste for hver farve).

kontakt os