Variant robot

Grupper dine produktvarianter

Ønsker du at vise dine kunder alle varianter af dine produkter på produktsiden?
Vi har bygget Shopify appen Variant Robot, der gør det let for dig at samle produktvarianter og give dine kunder et visuelt og intuitivt overblik på produktsiden.

Hvordan fungerer Variant Robot

Opsætningen af Variant Robot er nem. Du vælger, om den skal konfigureres på produkttitel, SKU-numre eller product tag. Variant Robot grupperer herefter selv de varer, du har valgt skal høre sammen, i et produktvariant feed. På produktsiden vises dette med et thumbnail af produktbilledet fra hver enkelt variant i grupperingen.Fordele ved Variant Robot

En af de mange fordele ved Variant Robot er, at hver produktvariant bibeholder sin egen unikke URL. Når din kunde klikker på en anden produktvariant på produktsiden, genererer Variant Robot et pageload, hvor såvel URL som content på siden skifter. Hastigheden på pageload er høj, så brugeroplevelsen er intakt.

Der er SEO-fordele ved, at hver produktvariant har sin egen unikke produktside og URL, da produktindekseringen fanger alle varianter som unikke produkter.

Variant Robot Shopify App

Appens funktionaliteter

  • Mulighed for visning af alle produktvarianter i kategori
  • Gruppering af produktvarianter i produktvariant-feed på produktsider
  • Fleksibilitet ved oprettelse af produktsideindhold
  • Understøttelse af flere produktdatastrukturer via produkttitel, SKU eller product tag
  • Automatisk synkronisering af data
  • Unikke Produkt URL’er til hver produktvariant
  • Forbedret SEO produktindeksering
Variant Robot Shopify App

Variant Robot i Shopify App Store

Efter installationen af vores app vil du have fuld kontrol over Variant Robot's adfærd på din webshop. Når du åbner Shopify-administrationen, vil du finde en intuitiv grænseflade, hvor du kan tilpasse Variant Robot efter dine præferencer. Følg trinene i instruktionerne, som guider dig gennem hver konfigurationsmulighed. Når du er klar, kan du aktivere synkroniseringen mellem Variant Robot og din webshop.

Du kan download og installere Variant Robot her: Shopify App Store

Skal vi hjælpe med installering af Variant Robot?

Så tag endelig kontakt til os, og giv os lidt tid til at vende tilbage: