Greenify

Greenify er kendt for et smagfuldt udvalg og spektakulære planteindretninger i kontorer og private hjem. Senest har det konceptstærke brand lanceret en ny B2C-shop, der giver en online oplevelse ud over det sædvanlige. Vi er stolte af at være med på rejsen.

Sammen har vi skabt en custom webshop, der i alle afkroge understøtter Greenifys mission om at gøre det let at bo grønt i de store byer. Slut med at fragte store planter, pottemuld og krukker med bus og tog fra plantecentre i storbyernes randområder: på Greenify.dk kan du sammensætte lige præcis til de tilplantninger du drømmer om til stue, altan og have og uanset størrelse få leveret planter lige til døren i landets største byer.

Webshoppen guider let og intuitivt sine kunder til at sammensætte deres egne produkter ud fra et nøje kurateret udvalg af planter, krukker og altankasser, hvor det personlige præg er en engagerende del af shoppens brugeroplevelse.

Oplev sitet: greenify.dk

Kunde siden: 2023

Leveringer:

Migration fra Woocommerce til Shopify

B2C Shop

Produktmasterdata

Shopify Bundles

Konfigurator

Leveringsmodul via Zapiet app

Design

Vi har i et tæt samarbejde skabt en indbydende og funktionel webshop, der appellerer, inspirerer og tilskynder til køb for både nybegyndere og erfarne inden for planteuniverset. Og det responsive design sikre, at oplevelsen er jævn og engagerende på alle enheder, hvilket giver kunderne mulighed for at udforske sortimentet, hvor og når som helst.

Greenify imponerer med smukke og inspirerende billeder af planter i forskellige miljøer. Vi har udvalgt en palet af jordfarver for at skabe en naturlig og beroligende atmosfære, der indfanger essensen af Greenifys materialer og produkter. Den subtile brug af gul tilfører et farverigt touch, som tiltrækker opmærksomhed og leder besøgende hen imod vigtige elementer på sitet.

Ved at præsentere en intuitiv navigationsstruktur, detaljerede produktbeskrivelser og plejevejledninger, samt god 'white space' mellem elementerne, skaber vi en rummelig og behagelig brugeroplevelse, der inviterer til udforskning og opdagelse.

Produktside

Greenifys produktside er designet, så kunden ved hjælp af multiple choices guides til at sammensætte sin helt egen tilplantning. Først vælger kunden plantestørrelse, hvor appen variant robot elegant samler alle plantestørrelser på produktsiden. 

Herefter præsenteres kunden for valget om at købe krukke til planten via en række knapper, der rummer ikoner, som illustrerer hver krukkes design. Udvalget af krukkefarver illustreres via color swatches i linjen nedenunder. 

Endelig tilbydes kunden at tilkøbe tilplantning.

Efterhånden som kunden sammensætter sin tilplantning, skifter produktbilledet, så det afspejler kundens valg. 

Knapper med krukkeikoner, color swatches og tilkøb af tilplantning styres via appen Shopify Bundles, som blev lanceret i sommeren 2023.

Drawer

Produktsiden er intuitiv og indbyder til engagement hos kunden. Eventuelle spørgsmål, der måtte opstå undervejs, imødekommes af 3 velplacerede guides, der via drawers klæder kunden på til at vælge plantestørrelse, krukkedesign og tilvalg af tilplantning.

Metaobjects

Greenifys planter er levende produkter, og det er derfor væsentligt at klæde kunden på til at finde planter, der matcher det tiltænkte klima, placering og plejeniveau. Derfor er hvert eneste produkt beriget med metaobjekter, der illustrerer plantens optimale betingelser. Metaobjekterne er givet en fremtrædende placering på produktsiden, så kunden er opmærksom på at vælge en plante, hvis behov matcher omgivelserne hos kunden.

På kategorisiderne går disse metaobjekter igen i filtret, så det er er let at danne sig et overblik over planter, der kan trives i deres kommende hjem.

Konfigurator

I forbindelse med migrationen til Shopify, har Greenifys signaturprodukt, Sammensæt-selv altankasse, fået et designløft, der placerer Greenify blandt de mest innovative og engagerende brands i dansk e-handel. 

Sammensæt-selv produkterne er baseret på en konfigurator - udviklet til Shopify af 8Kilo - der lader kunden placere planter på prædefinerede positioner i 2 forskellige størrelser altankasser og 2 størrelser krukker. 

Som i det resterende design på Greenify.dk præsenteres kunden desuden for en række multiple choices, der lader dem vælge farve og kvalitet på altankassen og krukken samt tilkøb af ophæng til altankassen. 

Alt sammen i én skærmvisning på desktop og i et intuitivt trin-for-trin design på mobil. 


Leveringsmodul

Greenify tilbyder levering i en lang række postnumre i Stor-København og Aarhus. Derfor har vi hjulpet med at implementere et leveringsmodul på cart page, som guider kunden til booke en levering. Leveringsmodulet styres via appen Zapiet, hvori der kan oprettes fragtzoner og leveringsvinduer og hvori du kan administrere din leverings-kapacitet helt ned på timeniveau. 

Leveringsmodulet fungerer samtidig som filtrering, der udelukker ordrer med planter fra forsendelse med GLS, hvilket ellers er muligt på de mange plantetilbehørs-produkter, du også kan finde på Greenify.dk