Shopify Pagespeed


Optimer din webshops Pagespeed

Der er mange gode grunde til at være opmærksom, hvor hurtigt din webshop loader. Jo højere pagespeed, jo bedre brugeroplevelse. Dine kunder vil gerne kunne navigere hurtigt og smidigt på din webshop, så det er essentielt for brugeroplevelsen, at alt dit gode content, dine kategorier og dine produkter er lette og loader hurtigt.

Pagespeed er også et vigtigt element, når søgemaskiner vurderer din sides kvalitet. Søgemaskiner, eksempelvis Google, ranker hjemmesider baseret på søgemaskinens vurdering af din sides relevans for kunden. En side, der loader hurtigt, vurderes som værende af højere kvalitet. Du kan derfor optimere mod bedre placeringer på søgeresultatsider (SERP) ved at arbejde med Pagespeed.

Et Pagespeed forløb med 8Kilo

I 8Kilo er vi specialiserede i at arbejde med Pagespeed på Shopify platformen. Typisk varer et Pagespeed forløb 10-20 timer, hvor vi undersøger og optimerer faktorer, der kan gøre din side tung. Det kan være:

  • Apps der ikke længere er i brug

  • Billede- og video content

  • Custom Font

  • Temakode

  • Server, Content Delivery Network (CDN) og Cache


Grow med Pagespeed

Som Grow-kunde hos 8Kilo kan du forvente af os, at vi præsenterer dig for Pagespeed. Typisk vil dette være i forbindelse med sparring omkring SEO, men vi har også mulighed for at lave en hurtig diagnostik på din sides hastighed på henholdsvis desktop og mobil i forbindelse med vores månedlige møder.

Ræk ud til din projektleder, hvis du kunne tænke dig, at vi sammen skal se på, hvordan vi kan højne brugeroplevelsen og din sides rank med pagespeed, og derved optimere på metrics som bounce rate, User Engagement og ikke mindst øge din chance for mere organisk trafik.

LÆS MERE OM 8KILO GROW

Skal vi optimere din webshops hastighed?

Har du spørgsmål om pagespeed? Udfyld venligst formularen nedenfor, og vi vender tilbage til dig.