8Kilo Grow

Det kræver mere end en fintunet Shopify webshop at få langsigtet succes med onlinehandel.

Teknologiens udvikling snoozer aldrig, nye trends hvirvler frem, og konkurrenterne opruster. Derfor dedikerer vores team størstedelen af sin tid, specialviden og drivkraft til arbejdet og mulighederne, der venter, efter at jeres shop er bygget.

Vi udfordrer jeres strategi - og vi hjælper jer med at lægge én, hvis I ikke har det i forvejen.

Først og fremmest skal vi sikre, at I vokser, at jeres ambitioner bliver indfriet, og at jeres virksomhed ikke bare har en fremtid, men en blændende fremtid. 

Vi skaber forandringer med løbende facelifts af jeres design, så jeres æstetiske fremtoning altid følger brandets udvikling. Vi skruer på selv de mindste dippedutter, der fører til bedre købsflow, en højere konverteringsrate og gladere kunder. Vi bygger de skræddersyede funktioner, som I ikke vidste var mulige.

Kort sagt: Vi er her for jer. Og vi er her for det langsigtede samarbejde, som ikke kun skaber resultater i dag, men langt ud i fremtiden.

Grow
Konverteringsrate

Prøv vores beregner

Er det investeringen værd?

Det kan være svært at forestille sig hvor meget omsætningen kan vokse. Indtast dine webshop tal og brug kalkulen til at se, hvordan din omsætning kunne se ud med andre tal.

Sådan brugere du vores beregner:

  • Brug din cursor på slide baren eller indtast jeres tal og data direkte i felterne, ved at klik ind på tallene.
  • Når du har indtaste jeres nuværende tal, klik på "gem" knappen og herefter ændre på slide baren og se hvor meget I kan vækste, når eksempelvis konventeringsraten og gns. ordreværdi (basket size) bliver højere.
  • Brug "ryd" knappen, hvis I vil foretage en ny beregning.

kontakt os

Du kan kontakte os på hello@8kilo.dk eller udfyld nedestående formular og giv os lidt tid til at vende tilbage: