8KILO Grow

Det kræver mere end en fintunet Shopify webshop at få langsigtet succes med onlinehandel.

Teknologiens udvikling snoozer aldrig, nye trends hvirvler frem, og konkurrenterne opruster. Derfor dedikerer vores team størstedelen af sin tid, specialviden og drivkraft til arbejdet og mulighederne, der venter, efter at jeres shop er bygget.

Vi udfordrer jeres strategi - og vi hjælper jer med at lægge én, hvis I – Gud forbyde det - ikke har det i forvejen. Vi er jeres bullshit-filter, der renser luften for fatamorgana-bureauernes salgsgas. Vi er jeres øjne i nakken, når nye cookielove eller momsfælder snigløber jer bagfra. 

Først og fremmest skal vi sikre, at I vokser, at jeres ambitioner bliver indfriet, og at jeres virksomhed ikke bare har en fremtid, men en blændende fremtid. 

Vi skaber forandringer med løbende facelifts af jeres design, så jeres æstetiske fremtoning altid følger brandets udvikling. Vi skruer på selv de mindste dippedutter, der fører til bedre købsflow, en højere konverteringsrate og gladere kunder. Vi bygger de skræddersyede funktioner, som I ikke vidste var mulige.

Kort sagt: Vi er her for jer. Og vi er her for det langsigtede samarbejde, som ikke kun skaber resultater i dag, men langt ud i fremtiden. Noget, der i ecommerce anno 2022, desværre ikke er en selvfølge.