8Kilo Grow

Det kræver mere end en fintunet Shopify webshop at få langsigtet succes med onlinehandel.

Teknologiens udvikling snoozer aldrig, nye trends hvirvler frem, og konkurrenterne opruster. Derfor dedikerer vores team størstedelen af sin tid, specialviden og drivkraft til arbejdet og mulighederne, der venter, efter at jeres shop er bygget.

Vi udfordrer jeres strategi - og vi hjælper jer med at lægge én, hvis I – Gud forbyde det - ikke har det i forvejen. Vi er jeres bullshit-filter, der renser luften for fatamorgana-bureauernes salgsgas. Vi er jeres øjne i nakken, når nye cookielove eller momsfælder snigløber jer bagfra. 

Først og fremmest skal vi sikre, at I vokser, at jeres ambitioner bliver indfriet, og at jeres virksomhed ikke bare har en fremtid, men en blændende fremtid. 

Vi skaber forandringer med løbende facelifts af jeres design, så jeres æstetiske fremtoning altid følger brandets udvikling. Vi skruer på selv de mindste dippedutter, der fører til bedre købsflow, en højere konverteringsrate og gladere kunder. Vi bygger de skræddersyede funktioner, som I ikke vidste var mulige.

Kort sagt: Vi er her for jer. Og vi er her for det langsigtede samarbejde, som ikke kun skaber resultater i dag, men langt ud i fremtiden.

Prøv vores beregner

er det investeringen værd?

Det kan være svært at forestille sig hvor meget omsætningen kan vokse. Indtast dine webshop tal og brug kalkulen til at se hvordan din omsætning kunne se ud med andre tal.

kontakt os

Du kan kontakte os på hello@8kilo.dk eller udfylde nedestående formular og giv os lidt tid til at vende tilbage: