8Kilo Grow

Denne plan passer til dig, der har ambitioner om, at …

… din webshop skal vokse sig større, end den er i dag.

… din webshop skal holde sig på forkant med udviklingen.

… drive online handel med ro i maven.

… at blive inspireret og guidet af erfarne specialister.

Og til dig, der vil undgå, at …

… din forretning bliver outdated og går i stå.

… blive væltet bagover af uforudsete lovændringer.

… stå alene, når lokummet brænder.

… hyre et stort hold af interne ressourcer. 

Med 8Kilo Grow vil vi gerne være en aktiv spiller på jeres e-hold. Sammen holder vi faste udviklingsmøder med afsæt i jeres langsigtede strategiplan. Vi sørger for at finde de rette folk til de rette opgaver, så I når jeres mål. I får overblik, høj faglig support og målbare resultater.

Du får…

•  Adgang til et team bestående af 10 Shopify-junkier hos et bureau, der har været dedikeret til Shopify siden 2015, som er specialiseret i design, udvikling, e-handel, onsite SEO, konverteringsoptimering og global skalering.

•  Fast månedligt udviklingsmøde samt mulighed for løbende check-in-møder

•  Fuldt overblik over opgaver og budget i vores projektstyringsværktøj ClickUp

•  En livline som en forsikring af din forretningen

•  En partner med mange års erfaring og indsigter i mode- og livsstilsbranchen

•  Adgang til 8Kilos stærke netværk af samarbejdspartnere inden for bl.a. SoMe-annoncering, Google Shopping/ Adwords/ Analytics og influencer marketing

•  Langsigtet vækstplan og strategisk sparring med brandet i centrum

•  En partner med mange års erfaring med ERP, økonomistyring, direct mail samt div. apps og moduler (blandt andre SPY, Economic, Klaviyo, QuickPay og Clearhaus)

Du undgår…

•  at motoren går kold

•  at budgettet overskrides - her kommer ingen høje uforudsete udgifter

•  alt det kedelige og komplekse, fordi vi er på forkant

•  at bruge al din tid på research af nye trends

•  unødvendigt store problemer, som kunne fanges i opløbet

•  manglende klarsyn

•  at skulle sammenstykke et hold af sparringspartnere med bred viden og erfaring

•  lange ventetider på udvikling

Pris: fra 4.500 ex moms pr. måned

8Kilo Grow aftaleramme

Med 8Kilo Grow får du en samarbejdsaftale fra kr. 4.500,- ekskl. moms pr. md. Det omfatter et månedligt statusmøde med både en forretningsudvikler og en webudvikler, og kan derudover rumme lettere support samt mindre udviklingsopgaver og fælles planlægning af årshjul og nye værdiskabende initiativer. Ud over vores samarbejdsaftale kan du frit booke ekstra opgaver ind efter ønske og behov løbende. 

Vores timepris er kr. 1050,- ekskl. moms pr. påbegyndt time (dog 30 min. hvis det er korte support-spørgsmål). Derfor værner vi om timerne, og holder alle opgaver og vores kommunikation med dig inde i ClickUp samt på vores månedlige statusmøde. Når vi samler al kommunikation og statusopdateringer her, bliver arbejdsgangene simple for både jer og os, så I også kan få det optimale ud af jeres ressourcer og investering.

Vi arbejder agilt og tilbyder ikke faste tilbud eller rabatter på løbende opgaver. Med undtagelse af nogle helt definerede standard-ydelser og funktioner, der har en fast pris. Vi giver estimater og arbejder så effektivt som muligt. I korte træk betaler du for al vores tid og ekspertise, hvilket indebærer telefonopkald, svar på e-mails samt research af forespørgsler og sparring på mulige nye løsninger. Ligesom vi selvfølgelig starter timeren ved vores klassiske ydelser som design, webudvikling, projektledelse, strategi og rådgivning.

Vores arbejdstider er mandag - fredag kl. 9-16. Vi yder ikke support via SMS. 

Vi yder kun telefonisk support, hvis vi har aftalt et møde. Ønsker du at booke tid til, at vi besvarer dine spørgsmål, taler om nye opgaver, rådgivning eller sparring, kan du booke et online møde eller opkald med din kontaktperson hos os via Book Me app. Når du har modtaget en bekræftelse fra os, er mødet booket.

Opsigelse af aftalen er 2 måneder. Aftalen gælder som udgangspunkt i 12 måneder.