Wheat

Det danske brand, Wheat, er kendt og elsket for deres funktionelle og æstetiske børnetøj i økologisk bomuld og OekoTex certificerede materialer og med en miljøbevidst produktion.

Siden 2002 har Wheat været et go-to børnetøjsmærke både i hele Skandinavien, så da de i 2023 satte gang i en opdatering af brandet med nyt logo, ny font og ny farvepalette i deres visuelle kommunikation, var det med en stærk arv at bygge på.

I 8Kilo er vi stolte af at være med i denne brandtransformation, hvor vi i samarbejde med Wheat har skabt et custom design, der understøtter den opdaterede brandidentitet og samtidig fremtidssikrer webshoppen på Shopify 2.0.

Oplev sitet: Wheat.dk

Kunde siden: 2016

Leveringer: Redesign af Shopify Shop med custom design til webshop og brandsite

Opdatering til 2.0

Implementering af Relewise

Kommer snart: Localised Selling Points

Projektstyring

Design

En minimalistisk designæstetik som giver maksimalt fokus på produkterne. De visuelle elementer er udvalgt for at være i overensstemmelse med deres brandidentitet og de bløde pastelfarver og legende illustrationer skaber en varm og indbydende atmosfære.

Den strategiske brug af luft mellem elementerne forbedrer læsbarheden og tilføjer en følelse af elegance til den overordnede layout. Dette designvalg er især vigtigt, når man henvender sig til travle forældre, der sætter pris på en enkel og effektiv gennemse-oplevelse.

Wheat forstår også vigtigheden af mobiloptimering. Det responsive design tilpasser sig problemfrit til forskellige skærmstørrelser og sikrer en konsekvent og behagelig oplevelse på tværs af enheder.

Quickbuy

På kollektionssider har vi stylet Quickbuy til at vise alle størrelser i et et enkelt overblik, der også angiver udsolgte størrelser. Når en størrelse vælges fra kollektionssiden, lægges varen direkte i kurv, og cart drawer aktiveres. Herfra ledes kunden intuitivt videre i købsrejsen, idet der både præsenteres opsalg i cart drawer og ledes mod chekout.

Relewise

Filtrering, søgefelt og personalisering er alle sat op med appen Relewise. På filtret har vi custom stylet color og print swatches, og prisfiltreringen er opsat som en slider. Det giver et legende og intuitivt design, der gør det nemt at finde, hvad man søger blandt Wheats store udvalg. Ligeledes er søgefeltet super responsivt og tilbyder allerede ved andet bogstav relevante søgeresultater blandt produkter, kollektioner og pages.

Foruden filter og søgefelt leverer Relewise også personlige anbefalinger med udgangspunkt i den unikke brugers adfærd på sitet. Og som noget helt særligt, er der med Relewise mulighed for at kombinere kriterier i merchandising af kategorier, så der både kan tages højde for lagerstatus, bestsellers og personlige preferencer. Dette er især relevant, når du sender betalt trafik til dine kollektionssider, da det er af høj betydning for din performance (ROAS og POAS), at du viser varer, der både er populære og på lager som det første på sitet.

App

8Kilo står bag appen Variant Robot, der er implementeret på Wheat's produktsider. Appen giver kunden et nemt og visuelt overblik over alle styleoptions på hvert produkt. Variant Robot samler automatisk varer ud fra simple parametre som produktnavn eller varenummer. En af de mange fordele ved at samle unikke varer med Variant Robot er, at hver enkelt styleoption kan grupperes med de øvrige options men samtidig have sin egen unikke URL. Dermed er produktarkitekturen både intuitiv for kunder på sitet og optimeret til marketing.


Meta fields

Med opgraderingen til Shopify 2.0 har Wheat adgang til featuren Sections Everywhere, der blandt andet gør det muligt at lave custom designede produkt-templates. Gennem meta fields bidrager produktberigelsen til en branded oplevelse på produktniveau, hvor metafelterne trigger indhold som illustrationer, produktspecifikationer og størrelsesguide.