Hvem er 8Kilo

8Kilo er et aarhusiansk digitalt bureau med over 200 online stores under bæltet for nogle af landets største mode- og livsstilsbrands. Vi hjælper vores kunder med digital forretningsudvikling og bygger udelukkende online stores i Shopify. Vi er certificeret Shopify Experts og Shopify Partners siden 2015


Digitale helhedsoplevelser

Vi tror på helhedsoplevelser og strømlinede købsflow, der styrker dine kunderelationer. I dag er din online tilstedeværelse mindst lige så vigtig som din fysiske butik, og gennem et tæt samarbejde rådgiver vi dig i at få det optimale udbytte af din digitale forretning. Ved at udfordre grænserne for, hvad der er muligt inden for e-handel, sikrer vi, at dine kunder husker dig for købsoplevelser i særklasse.


E-handel med indsigt

Hos 8Kilo er vi specialister i e-handel, og vi har et særligt indgående kendskab til brands og multibrand shops inden for mode og livsstil. På få år har vi skabt et varieret bagkatalog af online shops for mere end 200 danske brands. Vores kompetencer indenfor strategi, design og udvikling resulterer i helstøbte online shopping-universer for en bred vifte af stærke forhandlere, der rækker langt ud over landets grænser.