Nordal

Nordal er en dansk, familieejet virksomhed, der drives fra Horsens af søskendetrioen Signe, Mads og Emil Nordal, som er anden generation til at drive Nordal. Trods deres forskellige tilgange er de fælles om at drive et brand, hvor design, detaljer og materialer går op i en højere enhed. Nordals designs er skabt til at skabe fortællinger om hjemmet og de mennesker, der bor i det, gennem former, farver og detaljer.

I dag rummer Nordal over 2000 varenumre fordelt på 100 kategorier. Nordal sælges både B2B og B2C i flere markeder, og vi er stolte over at have været med på Nordals Shopify-rejse med salgskanaler til wholesale og direct-to-consumer.

Med B2B shoppens migration til Shopify, en dyb integration af Business Central ERP systemet og opsætning af synkronisering på produkt-, kunde- og ordredata, er Nordals setup skalerbart på tværs af kanaler og markeder. Der er skabt synergi mellem B2B og B2C i et webdesign, der lader Nordals brand identitet og designs spille den hovedrolle, de fortjener.

Oplev sitet: Nordal.dk

Kunde siden: 2022

Leveringer: Opsætning af Shopify-platform

Projektstyring

Design og web-udvikling

Skræddersyet direct-to-consumer webshoppen

Forene B2B og B2C i ét univers

Klonshops

Konverteringsoptimering

Opsalgsfunktion

Opsætning af indløsningsaftale samt betalingsgateway

E-commerce management

Customised checkout i Shopify 2.0

ERP migration til Business Central

Pagespeed optimering

Design

Sammen har vi skabt en ny, forbedret og skræddersyet webshop, der understøtter det brede udvalg af produkter, som Nordal tilbyder. Med mere end 2000 varenumre fordelt på 100 kategorier, omfavner det nye design deres inspirerende univers indenfor interiør og boligindretning. Designet er skabt med ro og balance mellem elementerne, hvilket indbyder til fordybelse, og de store billeder giver plads til inspiration.

Produktoverblik

Vi har skabt et stringent, men funktionelt design til Nordal.dk. Visningen af produkterne i et gitter på fire skaber balance på sitet, og Nordals brede sortiment afspejles i deres mange forskellige udtryk i pack- og miljøbilleder. For at forbedre brugeroplevelsen har “Quick Links” og “Quick Buy”-funktionerne fået en essentiel plads i designet.

Produktbilleder

Billederne har lysegrå baggrund på kategorisiderne for at danne en ramme om produktet. På produktsiden har billedet en hvid baggrund, der giver billedet et roligt udtryk og er i harmoni med de øvrige elementer på siden.

Produktside

Gennem vores designproces har flere elementer og funktioner været oppe at vende. Vi valgte at gå med et stilrent og informativt sidedesign, hvor billederne har dominans men uden at nedprioritere vigtig information.

Customised Check-out

Nordal var hurtige til at se mulighederne, da Shopify i foråret 2023 lancerede “Customised Checkout” for Shopify Plus shops. Blandt Nordals mest populære varekategorier er møbler, og med et customised checkout flow har Nordal nu mulighed for at at yde en fremragende kundeservice i checkout flowet. Hvor mange online møbelforhandlere opererer med dropship modeller, og hvor det ikke er usædvanligt, at møbler sendes fra andre kontinenter med ufleksible leveringsløsninger, har Nordal en differentieret position, fordi de er lagerførende på alle varer, der sendes direkte til kunden fra Horsens. Med det nye checkout flow tages kunden i hånden gennem hele processen. Det minimerer ikke alene bounces i checkout, det øger også tilliden til Nordal og giver en fremragende købsproces.