KnowledgeCotton Apparel

intro:KnowledgeCotton Apparel blev grundlagt tilbage i 2008 af Mads Mørup. Starten var hård, da mange ikke forstod, hvad bæredygtigt tøj til mænd var… men i takt med at verden har ændret sig og der er kommet fokus på dette område, har flere og flere forbrugere vender ryggen til masseproducerede lavprisprodukter med en dårlig kvalitet. I dag har brandet en bred appel og de tror fast på de skandinaviske idealer om lighed, retfærdighed og respekt.

Vi startede fra scratch og byggede herfra en ny custommade online shop. I designet har vi taget højde for KCA værdier og deres magiske univers. Deres materiale kommer til rette på hjemmesiden og brugeroplevelsen er fyldestgørende. Vi er meget stolte af resultatet som allerede nu byder på flot vækst i både omsætning, konverteringsrate og basket size.

Oplev sitet:knowledgecottonapparel.dk

kategori:Mode, herre, dame & børnetøj

år:2022

Leveringer:

Custom design og webudvikling af ny webshop og brandsite 

Integration til ERP (SPY)

Klonshops

Uddanne personale i brug af Shopify

Salgs- og leveringsbetingelser

Fragt- og momsopsætning

Projektstyring

Design

Designnoter:Sammen har vi skabt en dynamisk webshop, der viser alt hvad KnowledgeCotton Apparel står for - En moderne og brugervenlig hjemmeside. I designet er der taget højde for KCA’s branding og deres unikke indhold får lov til at skinner igennem.

Banner:Vi har designet forskellige typer af banner så KCA kan kommunikere information på en lille men dominerende plads. 

Farvevariant:Dette element viser, hvilke andre varianter det gældende produkt findes i. På desktop bliver valgmulighederne synlige ved hover og på mobilen er de synlige fra start. 

PRODUKTSIDE:Med de to store sideliggende imagebilleder, får brugeren et godt view af produktet ved første screen på desktop. Vi har i designet valgt at fremhæve de forskellige funktioner, ved brug at flere font-weight og størrelser samt elementer.