umage

Hos danske UMAGE finder du dansk design i international kaliber, hvor håndværkstraditioner, materialer, funktionalitet og ikke mindste æstetik går op i en højere enhed. UMAGES møbler har et letkendelige udtryk, der aktualiserer den stærke danske arv indenfor møbeldesign.

Oprindeligt arbejdede UMAGE med lysdesigns, og siden 2018 er der tillige et bredere sortiment af møbeldesigns at finde under brandet UMAGE. Med mere end 2000 forhandlere i over 50 lande, er UMAGE i allerhøjeste grad med til sætte dansk design på verdenskortet, og i 8Kilo er vi stolte af at bidrage til UMAGES digitale liv på tværs af landegrænser med en helt ny webshop.

UMAGES nye Shopify shops er designet til at understøtte brandets værdier som omhu, kvalitet, funktionalitet og æstetik. Vi har gjort os umage med at udvikle et webdesign, der skaber det optimale rum omkring UMAGES mange smukke produkter.

Oplev sitet: Umage.dk

Kunde siden: 2020

Leveringer: Komplet redesign i 2023

Shopify 2.0

Custom design og udvikling af ny webshop og brandsite

Fire klonshops i én via Shopify Markets med multi currency og language

3D feature i produktgalleriet

Custom templates til product & collection special pages

Optimering af brugeroplevelse

Konverteringsoptimering

Projektstyring

Design

UMAGES nye webdesign er udformet med fokus på æstetik og en intuitiv brugergrænseflade. Designet afspejler UMAGEs brandidentitet og er inspireret af atmosfæren i deres smukke showroom i København. Webshoppen er opdateret så både visuelt design og teknisk funktionalitet præsenterer brandets sortiment, og så brugerne har mulighed for at udforske produkterne i et inspirerende miljø og via en ny 3D feature.

3D feature

På produktsiden har vi indarbejdet en 3D-feature i produktgalleriet. Denne feature giver brugerne en interaktiv oplevelse, hvor de kan udforske produkterne på en unik måde. Ved at zoome og rotere produktet får brugerne mulighed for at undersøge det i detaljer og få et bedre indtryk af dets udseende, form og detaljer. 3D featuren er en værdifuld tilføjelse til websitet, da den bidrager til at øge brugerens tillid og engagement i købsprocessen.


Metafields og metaobjects

Shopify 2.0 giver adgang til et væld af muligheder for produktberigelse gennem Metafields og Metaobjects, som ligger langt ud over, hvad man kan med standardfelterne i Shopify admin. UMAGE har udvidet deres produktbeskrivelser med producentinformation, billeder og videoer. Det giver en informativ og tiltalende brugeroplevelse, og det er samtidig en hurtig og fleksibel proces for UMAGE at berige varer gennem Metafields og Metaobjects. - UMAGE giver deres brugere en skræddersyet oplevelse på tværs af produkter, collections og pages gennem Metafields og Metaobjects.

Shop the look - popup

Vi har specialdesignet et “Shop the Look” modul til UMAGE, hvor brugerne får en helt unik oplevelse, når de udforsker de inspirerende miljøbilleder. Hvert produkt i billedet markeres med et hotspot, og når der klikkes på disse, åbnes et popup vindue med information og navigation til produktsiden.


Klonshop via. Shopify Markets

Vi har samlet fire klonshops i én gennem Shopify Markets, der understøtter flere valutaer og sprog på én shop. Det er nemt for brugerne at navigere mellem sprogversioner og handle i den valuta, de ønsker. Fleksibiliteten i Shopify Markets giver en personaliseret og brugervenlig oplevelse på tværs af geografiske områder.