Shoe Chapter

Siden 2011 har Mark Sommerlund, visionæren bag Shoe Chapter, stræbt efter at realisere drømmen om den ultimative sneakerdestination. Med en kombination af eksklusive limited edition-modeller og tidløse favoritter fra nogle af branchens førende mærker, har Shoe Chapter udviklet sig til mere end blot en fysisk butik i hjertet af Aarhus. De er blevet anerkendt som en velrenommeret international spiller med en webshop, der betjener kunder fra hele verden.

Partnerskabet mellem Shoe Chapter og 8Kilo har rødder tilbage til 2014, da Shoe Chapter var blandt vores tidlige kunder. Vi skræddersyede en unikt designet shop for at fremvise sneaker-universet på den mest optimale måde digitalt. I 2021 foretog vi en omfattende opgradering, herunder en migration fra Magento til Shopify-platformen samt implementeringen af Shopify Markets, for at imødekomme den internationale efterspørgsel.

Oplev sitet: shoechapter.com

Kunde siden: 2014

Leveringer:

Custom design og udvikling af ny webshop og brandsite

Platform skifte fra Magento 

Shopify Markets 

Opsætning af Shopify-platform

Opsætning af indløsningsaftale og betalingsgatewayStørrelsesvælger

Vi har udviklet nogle fede funktioner, hvoraf en af dem er størrelsesvælgeren på produktsiden. Denne intuitive tilgang giver brugerne mulighed for nemt at få et overskueligt overblik over de forskellige tilgængelige størrelser. Desuden er størrelsesguiden tilpasset efter det specifikke brand og model, som brugeren kigger på.