En verden af lys

År: 2020 Oplev sitet

LYFA - et ikonisk belysningsbrand med rødder helt tilbage til 1903 - relanceres i efteråret 2020, med helt ny designprofil og en stor produktportefølje af designklassikere, der er tegnet af nogle af Danmarks dygtigste belysningsdesignere som Bent Karlby, Simon P. Henningsen og Sven Middelboe.

Relanceringen sker med afsæt i en brændende passion for de tidsløse lampers historie, originalitet og funktionalitet samt deres evne til at skabe det gode lys. Kollektionen er nøje udvalgt med respekt for designernes håndværk, detaljegrad og materialevalg. Med det for øje er LYFA's nye website blevet skabt som et univers, der tager beskueren med ind i en verden af eksklusivt design, der forfører med de fineste detaljer i både billeder, tegninger og video.   

Vil lyse den internationale designscene op

LYFA har fra begyndelsen sat barren højt, med en plan om at indtage den internationale designscene. Derfor lanceres lyfa.com med klonshops på både dansk, engelsk og tysk for at give de besøgende den bedste brugeroplevelse fra start. 

Shoppens design er skabt til at tilgodese besøgende fra både det professionelle og private marked. Alle kan finde inspiration under de enkelte produkter eller via LIGHTSCAPES, der tager brugeren endnu længere ind i LYFA's vision om at formidle, hvad det gode lys er. Er du f.eks. indretningsarkitekt eller journalist og har brug for endnu flere specifikke detaljer eller billeder af lamperne, kan disse hurtig tilgås under professionals. Alt skal være hurtigt og nemt at tilgå – men du slipper aldrig for at få et strejf inspiration med på vejen.

Heading

Oplev sitet: lyfa.com