Les Deux

Les Deux er historien om to venner, der er opvokset i to vidt forskellige kulturer. I 2009 lavede de to københavnere Andreas og Virgil en simpel t-shirt med et printet logo.  De blev stædigt ved med at opsøge af landets førende butikker indenfor herremode for at præsentere dem for t-shirten. Efter noget tid gav deres vedholdenhed pote, og da det danske modebillede først fik øjnene op for t-shirten, tog Les Deux fart. Brandet har en bred appel, og det kombinerer det sirlige nordsjællandske look med Nørrebros streetstyle. I dag rummer brandet over 100 forskellige items i flere farver. For hver sæson udvider de med kollektioner og nye markeder, og nu er de repræsenteret i over ti lande.

Oplev sitet: Lesdeux.dk

Kunde siden: 2021

Leveringer: Design og web-udvikling

Opsætning af Shopify-platform

Integration til ERP (SPY)

Integration til betalingsgateway og Klarna

Integration og sign-up form til MailChimp

Klonshops

Uddannelse af personale i brug af Shopify

Fragt- og momsopsætning

Projektstyring

Design

For at følge linjerne i brandet les deux var vi nødt til at tune ind på noget, der var moderne og alligevel klassisk gentleman stil. Vores rejse med les deux online butik og online univers har været lang, og vi har lært meget på vejen. Vores oprindelige design i 2017 var et af vores første 10 shopify-projekter, og redesignet i 2019 bygger på det. Det nye web design fra 2021 er mere strømlinet og usynligt for at lade billederne skinne igennem.

Produktoverblik

Et kompakt, men funktionelt design. "modelvisning"-funktion til at se billedet ved musen som standard. Filtrer app-integration og design med tanke på, at billederne skulle være så store som muligt.

Filter

Vi anbefaler ikke at installere en filterløsning, medmindre der er et produktantal over omkring 1000 stk.

Produktside

Vi er gennem mange redesigns landet på et rent og informativt design med meget lidt distraktion fra det store produkt billeder.


Produktbillede

Gennem vores designproces er vi kommet frem til en løsning, hvor hjemmesiden har en hvid baggrund og produktet har en lysegrå baggrund.