simply chocolate

Intro:Simply Chocolate er en københavnervirksomhed, som får deres kakao helt fra Afrika og Elfenbenskysten, da de er ansvarsbevidste og går både op i smagen og på deres kakaofarmernes trivsel. Simply Chocolate sigter hen imod en mere bæredygtig verden og allerede nu tænker de på miljøet og drømmen er en plastik fri verden - med spiselig emballage.  

Oplev sitet:shop.simplychocolatecph.com

kategori:Livstil

år:2022

Leveringer:

Udvikling og design af ny Shopify webshop

Opsætning af indløsningsaftale samt betalingsgateway

Uddanne personale i brug af Shopify

Salgs- og leveringsbetingelser

Fragt- og momsopsætning

Projektstyring

Shopify markets

Opsalg i cartdrawer

Custom postkort funktion

Onsite søgeordsoptimering

design

PRODUKTOVERSIGT:Et simpelt design med let tilgænglig information. Den hvide baggrund får produkterne til at stå frem og med visningen af fire produkter i hver række giver et godt overblik af udvalget.

Quick buy:For at understøtte konverteringsraten, kan brugeren både fra forsiden og produktsiden lægge produktet i kurven, uden at blive dirigeret væk fra siden. Den lille indkøbskurv aktivere et Pop Up - vindue med produktet.

Produktside:I designprocessen blev det besluttet at benytte sig af Simply Chocolate farverige univers. Med en baggrundsfarve som matcher produktet, gør at disse farverige produktsider får Simply Chocolate til at skiller sig ud fra mængden.

Produktbillede:Baggrunden på produktbillederne matcher farven på produktet. Dette giver en god effekt både på produktsiden og “dropdown view” i menuen.