Silkeborg Uldspinderi

I tre generationer har Olsen-familien været tilknyttet spinderiet i det midtjyske. Silkeborg Uldspinderi blev grundlagt tilbage i 1987 og er kendt for deres fremragende håndværk og kvalitet inden for tekstilproduktion.

Fra at være en ren produktionsvirksomhed har familievirksomheden udvidet med kontorer både i Peru og Litauen. De er specialister inden for produktion og design af uldprodukter og har et stærkt fokus på bæredygtighed. De værdsætter brugen af naturlige materialer og stræber efter at minimere deres miljøpåvirkning gennem hele produktionsprocessen.

Her hos 8Kilo er vi stolte af at have deltaget i design og udvikling af en ny Shopify-webshop i samarbejde med Silkeborg Uld. Sammen har vi skabt et inspirerende og brugervenligt webdesign samt et solidt fundament for deres internationale og danske kunder.

Oplev sitet: Silkeborg-uld.dk

Kunde siden: 2019

Leveringer: Udvikling og design af ny Shopify webshop

Opsætning af Shopify-platformIntegration til ERP (SPY)

International shop med dansk klonshop

Opsætning af indløsningsaftale samt betalingsgateway

Opsætning af digitalt katalog

Forene de to universer B2C og B2B

Salgs- og leveringsbetingelser

Opsætning af Google Analytics

Integration af fragtmodul (Webshipper)

Uddanne personale i brug af Shopify

Fragt- og momsopsætning

Projektstyring

Design

Hos Silkeborg Uld har vi fokuseret på simpel elegance og brugervenlighed. Webshoppen's layout er minimalistisk og giver plads til produkternes skønhed, hvilket understøttes af en harmonisk farvepalet og let læselige skrifttyper. Produktbillederne er af høj kvalitet, hvilket sikrer den bedste visuelle oplevelse. Webshoppen er responsiv og tilpasser sig enheder i forskellige størrelser, hvilket gør det bekvemt at shoppe, uanset hvor Silkeborg Uld's bugere befinder sig.

Certificering

I et tæt samarbejde har vi på Silkeborg Uld's produktside integreret certificeringer for at vise deres engagement i kvalitet og bæredygtighed. Disse certificeringer fungerer som et bevis på, at produkterne opfylder strenge standarder og retningslinjer inden for tekstilindustrien.

Placeringen af disse certificeringer på produktsiden har til formål at give kunderne den nødvendige tillid til, i købsprocessen, at Silkeborg Uld's produkter er skabt med omtanke for både mennesker og vores planet.

At opnå disse certificeringer kræver en betydelig indsats, og derfor mener vi, at det er passende at præsentere ens produkter med stolthed. Silkeborg Uld's produkter er skabt med omhyggelig opmærksomhed og fuld respekt for både miljøet, arbejdstagerrettigheder og en enestående kvalitet.

Multistore setup

Vi implementeret et multistore-setup med klonshops for Silkeborg Uld. Denne løsning er ideel til at imødekomme behovet for lokal valuta og sprogtilpasning på tværs af internationale markeder.

Vi har implementeret vores specialudviklede værktøj, Shop Switch, der giver brugerne en problemfri oplevelse med at vælge deres foretrukne sprogversion. Når en førstegangsbesøgende besøger webshoppen, viser Shop Switch en popup, der lader dem vælge deres foretrukne sprog. Valget gemmes som en cookie på brugerens enhed, og i fremtidige besøg vises automatisk den valgte butik som standard.

Dette multistore-setup sikrer en sømløs og tilpasselig international handelsoplevelse for Silkeborg Uld's brugere.