Lulu Copenhagen

LULU Copenhagen er et dansk smykkedesignmærke, der symboliserer enkel elegance med legende designs, der er tilgængelige for alle i et overkommeligt prisleje. Etableret tilbage i 2014 af ægteparret Anja og Rasmus Gottliebsen på Nørrebro i København.I 2016 udviklede LULU Copenhagen et koncept, som kunne udvides med masser af varianter i mange år fremover. Konceptet kaldes "Less is Enough" og er i dag kernen i deres brand, hvor smykkerne sælges individuelt og kan sammensættes på kryds og tværs.

Anja og Rasmus stræber efter at være en inspirationskilde for mennesker verden over og opfordrer til at omfavne livet med det bedste og mest sjove. I dag distribueres mærket i flere lande og nyder international anerkendelse.

Vi hos 8Kilo har udviklet LULUs første webshop på et 1.0-tema, med integration med SPY og med muligheden for opsalg i cart. I 2024 har vi gennemført en omfattende CRO- og forretningsanalyse for at give dem et fuldt overblik over deres data samt potentielle optimeringsmuligheder med henblik på afkast. Som en del af denne proces har vi også opgraderet LULU til et 2.0-tema for at skabe en stærkere platform til fremtiden. Yderligere tiltag inkluderer pagespeed på siden med det nye tema, installation af Checkout Logic-appen samt optimering af mobil- og desktopdesignet på produktsiderne gennem splittestforløb.

Oplev sitet: lulucopenhagen.dk

Kunde siden: 2021

Leveringer:

Integration til SPY

Opsalg i cart

Design og udvikling på 2.0 theme

Pagespeed

Checkout Logic App

CRO og splittestforløb