RE-ZIP x 8Kilo

App til Shopify

Vil du gerne tilbyde dine kunder cirkulær emballage, når de handler på din webshop? Så kender du sandsynligvis allerede RE-ZIP, som producerer og tilbyder cirkulære emballageløsninger til e-handelsvirksomheder og forbrugere. Hos 8Kilo har vi slået os sammen med RE-ZIP om at udvikle en RE-ZIP app til Shopify, som gør det nemt for dig at tilbyde cirkulær emballage i din checkout.

Cirkulær emballage til fremtidens e-handel

RE-ZIP producerer genanvendelig emballage, som er designet til at erstatte engangsemballage og derved reducere affaldsmængden fra onlinehandel.

Når en forbruger vælger at modtage deres onlinebestilling i RE-ZIPs cirkulære emballage, kan de efterfølgende nemt folde emballagen sammen og returnere den i en pakkeshop eller postkasse. Som tak for at vælge RE-ZIP belønnes forbrugeren med en voucher, som kan bruges til genkøb på din webshop.

Fra pakkeshoppen sendes den brugte emballage tilbage til RE-ZIP, hvor den genanvendes i en cirkulær proces.


Fordele ved RE-ZIP:

  • Imødekom dine kunders efterspørgsel på mere bæredygtig e-handel

  • Øg dine kunders genkøbsfrekvens med vouchers

  • Reducer din emballages miljøpåvirkning

  • Kom på forkant med EUs Udvidede Producentansvar


Det udvidede producentansvar

  • EUs fællesaftale om udvidet producentansvar træder i kraft i Danmark senest 1. januar 2025. Herefter skal webshops betale for affaldsbehandling af den emballage, der ender hos forbrugeren.

  • Aftalen sigter mod at nedbringe affald og fremme genanvendelige emballager. Med det udvidede producentansvar betaler du mere, jo mere emballageaffald din virksomhed producerer.

  • Hvis din webshop sælger til et andet EU-land, skal du registrere din virksomhed i det pågældende lands EPR-system for at kunne blive ved med at sende varer til det pågældende land.

  • 79% procent af danske forbrugere svarer, at bæredygtighed generelt har en betydning, når de handler online (Dansk Erhverv).

  • Pappriserne er steget mere end 36% det senest år (Trading Economics).

Læs mere om Dansk Erhverv: GÅ TIL LINK


Hvordan kommer du i gang?

Læs mere om re-zip: GÅ TIL LINK

Kontakt RE-ZIP for at få opsætningslicens: GÅ TIL LINK

Download i app store: GÅ TIL LINK

RE-ZIP Cirkulær emballage

Er du interesseret i at tilbyde RE-ZIP til dine kunder?

Introduktionsvideo til RE-ZIP