Checkout Logic x 8Kilo

Vil du booste din konverteringsrate? Checkout Logic er nøgle til en forbedret checkout-oplevelse! Appen er skabt i tæt samarbejde med vores tidligere partner med det klare mål, at tilpasse dit checkout-flow i overensstemmelse med hvert lands unikke adfærd.

Med Checkout Logic har du fuld kontrol over checkout-processen, og du kan nemt tilpasse reglerne direkte i din Customize-editor. Udover at tillade opsætning af landespecifikke regler giver appen også mulighed for tilpasning af visningen af betalingsmetoder, leveringsmetoder og upselling.

Fremhæv de mest populære fragt- og betalingsmetoder for hvert marked og se en markant indvirkning på dine resultater! Checkout Logic sikrer ikke kun en problemfri købsoplevelse, men guider også dine kunder naturligt gennem checkout.

Alle Checkout Logic-funktioner er tilgængelige på Shopify Plus, men også andre Shopify-planer kan drage fordel af appens kraftfulde regler. Appen er nem at arbejde med, og vores team er klar til at hjælpe dig med opsætningen på blot et par timer.


Læs mere om appen

Shopify app store: Checkout Logic

Er du interesseret i at høre mere eller skal vi hjælpe med installering af Checkout Logic?

Så tag endelig kontakt til os, og giv os lidt tid til at vende tilbage: