Loyaltylion

Med en loyalitetsklub, også kendt som kundeklub, kan man skabe loyale kunder og incitamenter, som belønner medlemmernes engagement med eksklusive fordele. Loyalitetsklubber skaber mersalg til eksisterende kunder og erhverver nye ambassadører, som fortsætter med at følge og købe hos brandet, hvis man arbejder strategisk med dem.

Loyalitetsprogram

Hos 8Kilo arbejder vi med loyalitet på tværs af design, brugeroplevelser og automatiske flows. Men en effektiv måde at skabe længerevarende loyalitet hos kunderne er med et loyalitetsprogram. Her anbefaler vi Shopify-appen og loyalitetsplatformen LoyalityLion.

I LoyaltyLion kan du administrere hele loyalitetsprogrammet og pointsystemer, hvor kunderne kan optjene point for køb, deling på sociale medier, anmeldelser og andre handlinger. Du kan skræddersy loyalitetsprogrammet og belønne kundernes handlinger med incitamenter som gavekort, rabatter, gratis produkter og eksklusive tilbud, som i sidste ende øger loyaliteten og engagement hos kunderne. Fordelene holdes bag lukkede døre, så dit brands værdi ikke bliver udvandet.

LoyaltyLion er markedsledere, og loyalitetsklubben integrerer direkte i Shopify. Desuden integrerer LoyaltyLion også direkte i Klaviyo. Det skaber en komplet synergi imellem købet, loyalitet og perfekt timede opfølgninger.

Det er afgørende, at vi strømliner og centraliserer kommunikationen, så du undgår at spamme dine besøgende med e-mails fra flere platforme. I kan med fordel integrere LoyalityLion med Klaviyo eller jeres CRM-system, så al kommunikation om velkomst, tilmeldingsblokke og point opdateres, samt “husk at bruge din loyalitetspoint” triggers integreres i kommunikationen via nyhedsbreve og automatiske flow e-mails.

Vi er eksperter i både Shopify, Klaviyo og LoyalityLion-opsætninger, og vi kommer derfor 360 grader rundt om loyalitetsprogrammet, så du får fuld valuta for alle tre komponenter.

Klaviyo loyalitets framework

Vi har bygget et Klaviyo loyalitets framework og omfattende trigger setup, som løbende eksponerer programmet til nye og eksisterende kunder. Aktivering af nye medlemmer sker automatisk, og kunderne eksponeres løbende for tilgængelige belønninger eller reminders om optjente point, som i sidste ende fastholder købelysten og loyaliteten.


Et LoyaltyLion-projekt step by step

 • Discover & opstart
 • Shopify integration
 • LoyaltyLion backend settings
 • Opsætning af Rewards og Rules inkl. minimum spend
 • Opsætning af Refer a friend og tiers efter ønske
 • Opsætning & styling af loyaltypage og login onsite
 • Opsætning af Redeem at Checkout (efter ønske)
 • Opsætning af velkomstflows til loyalitetsprogrammet
 • Opsætning af trigger setup i automation flows
 • Opsætning af tilmeldingsblokke i newsletter templates med show/ hide logik
 • Opsætning og funktionalitet i lancerings nyhedsbreve
 • Gennemgang med LoyaltyLions Succes Managers
 • Support, kommunikation og oplæring
 • Lancering

Loyalitetsfordele, Performance, Tilpasning

LoyaltyLion bør være aktiveret direkte på din online shop, i nyhedsbreve og automatiske email-flows, men samtidig vil programmet også øge perfomance på løbende kampagner og nyhedsbreve. På kampagneniveau kan man eksempelvis tilbyde medlemmer de dobbelte point under Black Friday, og derved skabe et ekstra incitament til at fastholde performance efter udsalgsperioder. Sådan kan du undgå eller mindske den typiske nedgang i omsætningen efterfølgende.

Social proof er afgørende for vores købsadfærd, fordi vi vægter en anbefaling fra venner eller familie højt. Det kan derfor være effektivt at bruge “Refer a friend” via LoyaltyLion, hvor medlemmerne belønnes for at henvise nye medlemmer.

Loyalitetsprogrammer kan generelt skabe loyale kunder og øge genkøbsraten samt livstidsværdien på dine kunder. Det er vigtigt for brand at kunne tiltrække nye kunder, men det er samtidig guld værd at fastholde eksisterende kunder - specielt på jeres egne kanaler.

Inden opstart gennemgår vi alle mulighederne og skræddersyer løsningen efter jeres ønsker.

kontakt os

Ønsker du yderligere oplysninger om kundeklubber og loyalitetsprogrammer med Shopify og Klaviyo, så udfyld venligst formularen nedenfor