Checkout Logic


Checkout Logic er et værdifuldt redskab til at forbedre din check-out oplevelse på Shopify. 

Måske har du allerede bemærket, at Shopify endelig og gradvist har åbnet op for API'et til checkout. Vi har ventet på dette i lang tid, og nu er vi glade for at kunne give dig et kig på Checkout Logic-appen, som bør være øverst på din ønskeliste, hvis du ønsker at øge din konverteringsrate i check-out-processen. Appen styrer hele check-out forløbet, og du har nem adgang til at arbejde med Checkout Logic direkte i din Customize edition.

Her kan du nemt opsætte landespecifikke regler og tilpasse visningen af betalingsmetoder, leveringsmetoder og upselling. Checkout Logic hjælper dig med at tilpasse din checkout flow til hvert lands særlige adfærd, så dine kunder får en tryg købsoplevelse og naturligt guides gennem check-out.

Alle funktioner i Checkout Logic er tilgængelige på Shopify Plus, men også andre planer kan drage fordel af appens regler.

Checkout Logic sikrer ikke kun en problemfri købsoplevelse, men guider også dine kunder naturligt gennem check-out-processen. Appen er nem at arbejde med, og vores team står klar til at hjælpe dig med opsætningen på blot et par timer.

kontakt os

Er du interesseret i at høre mere eller skal vi hjælpe med installering af Checkout Logic?