Stauning Whisky

Stauning Whisky

Danish whisky

I 2005 satte to brødre og syv af deres venner sig for at blive de første producenter af en god, dansk single malt whisky. Den brogede vennegruppe bestod af fire ingeniører, en lærer, en kok, en slagter, en pilot og en læge. Alle med det tilfælles, at de ikke kendte noget til whisky. De begyndte en lang rejse ud i destilleringsudstyr og malt, og i august 2006 udvandt de Staunings første dråber whisky. Hurtigt efter voksede deres ambitioner sig større – nu ville de lave en af verdens bedste whiskyer.

 

Lokal produktion i international klasse

Fra en hobby-produktion på 6-8.000 liter whisky om året har destilleriet i dag fået en investor, der giver Stauning rum til at vokse op til 900.000 liter om året. I 2011 tappede de ni venner deres første flasker, og prestigefyldte barer og restauranter i Danmark har siden taget whiskyen fra Stauning til sig. Det gælder også Noma, verdens bedste restaurant, som stadig fører deres whiskyer.

Leveringer

  • Design og udvikling
  • Opsætning af Shopify platform
  • Integration til e-conomic
  • Opsætning af indløsningsaftale samt betalingsgateway
  • Integration og sign-up form til MailChimp
  • Oversættelse af website til dansk
  • Uddannelse af personale i brug af Shopify
  • Fragt- og momsopsætning
  • Projektstyring