Vi er Shopify Experts

8Kilo er et aarhusiansk Shopify Ekspert-certificeret webbureau med en track record på mere end 200 unikke webshops. 8Kilo er vi en flok fuldblods Shopify specialister, der gennem vedholdende samarbejder skaber resultater for ambitiøse brands indenfor dansk mode og livsstil.

Vi er et inkarneret Shopify-bureau, fordi vi mener, at det er markedets mest agile og intuitive online platform skabt til e-handel. Nogle af de mange fordele ved Shopify webshops:

  • Enkel og brugervenlig backend
  • Stort udvalg af apps
  • Nem integration af fragt, ERP og nyhedsmails mm
  • Support 24/7 året rundt
  • Dashboard med live data og KPI'er

Certificeret Shopify experts og partners

Design af Shopify Webshops

Hos 8Kilo er vi specialister i strategi, design og webudvikling. Vi er Shopify eksperter, og vi skaber intuitive online shops med særlig stor indsigt i fashion og livstil. Vi samarbejder med brands om at få deres produkter bredt ud til markeder over hele verden. Vores portfolio består af online shops for lokale startups og internationale brands som Liewood, Nordal, Bisgaard, Nü Denmark, KnowledgeCotton Apparel, Rabens Saloner, Sebra og Simply Chocolate. Uanset omsætning og vision kan vi forstærke din digitale forretning mærkbart.

Se alle cases

Track record

I et samarbejde med 8Kilo vil du føle dig i godt selskab. Vi har hjulpet mere end 200 danske brands med Shopify. Store og små, klassiske og rebelske, lokale og internationale. Nogle er hæderkronede klenodier, andre er fremadstormende startups. Alle stræber de efter at skabe digitalt udtryk, der gør indtryk.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi hjælper danske brands og multibrand shops med at styrke deres internationale e-handel og optimere deres webshops. Vi er specialiseret i design og webudvikling samt sparring om strategi og forretningsudvikling.

Vi har selv drevet online shops på Shopify-platformen, og derfor har vi et indgående kendskab til den daglige drift med ecommerce, logistik, billede-behandling, produktoprettelse, ordrebehandling og online markedsføring.

8Kilo designer og udvikler Shopify webshops fra bunden eller ud fra et theme. Vi har over 200 Shopify shops under bæltet, og har løst mange forskellige opgaver ift. custom design og funktioner. Derudover har vi over femten års erfaring med e-handel for nogle af de største brands, der dagligt arbejder med Shopify i Danmark.

Vi projektstyrer opgaven fra start til slut. Vores team af Shopify webudviklere arbejder til dagligt med platformen, og de har stor erfaring med at presse det optimale ud af systemet. Vi skræddersyr og designer en enkel men stærk løsning, som du fremover på egen hånd kan håndtere og drifte helt enkelt. Vi kan også rådgive om, hvordan Shopifys planer og priser matcher din virksomhed.

Se vores ydelser

Shopify all day every day

Interesseret i et partnerskab?

I øjeblikket fokuserer vi intensivt på at tage vores eksisterende samarbejdspartnere til øverste niveau, og vi tager derfor meget få nye brands ind. Men er vi det rigtige match, ønsker vi naturligvis at udforske mulighederne.

Kontakt os