logo

Mød Kristoffer Sørensen | Webudvikler

Kristoffer er 23 år, uddannet multimediedesigner og bosat i Viby J. Siden marts 2016 har han bygget webshops hos 8Kilo. Når han ikke koder, spiller han basketball i anden division.

Kristoffer Sørensen | Webudvikler

Beskriv dine arbejdsopgaver i 8Kilo

Jeg sidder med udvikling af webshops fra start til slut. På webshops for modebrands strukturerer jeg produkter og kollektioner, og forbinder kundernes webshops med forskellige services som nyhedsmails og betalingsgateways. Jeg tager mig også af kundekontakten, når de har spørgsmål og ønsker til kodning af deres nye webshop.

Hvad kan du bedst lide ved dit arbejde hos 8Kilo?

Det fede ved at arbejde hos 8Kilo er, at vi er meget mobile, og der er meget variation i vores hverdag. Her får jeg meget mere indsigt i hvert enkelt projekt, end jeg ville få hos et stort bureau.

Hvad kan du godt lide ved dine arbejdsopgaver?

Det bedste ved mit arbejde er faktisk hele processen i at bygge en ny webshop. Ved hvert projekt starter man fra scratch og gør sig tanker om, hvordan løsningen bliver mest brugervenlig. Det fedeste er, når du formår at kombinere brugervenligheden med brandets visuelle stil, så det hele går op i en højere enhed. Somme tider kan man ikke se løsningen fra starten af, så det er altid sjovt at tackle den udfordring, der måtte ligge i den enkelte shop. Og så er det fedt for mig at kunne hjælpe vores kunder hurtigt, når de efterspørger specifikke funktionaliteter.

Hvad kendetegner de mest spændende kunder?

De større kunder er spændende, fordi de ofte har budget til, at man kan lege lidt mere med tingene og lave helstøbte løsninger. Vi laver flest webshops for fashion brands til kvinder, så andre typer shops udfordrer mig mere, fordi jeg skal springe spor. Det er vores løsning for Stauning Whisky et godt eksempel på. Den krævede, at jeg tænkte brugervenlighed ind i løsningen på en helt anden måde, end jeg plejer. En ældre målgruppe bruger jo computere helt anderledes, end yngre målgrupper gør.

Hvad er jeres største styrker hos 8Kilo?

Vi er det lille kvikke bureau, som hurtigt kan løse vores kunders problemstillinger. Ofte når vi det fra dag til dag. Vi går også meget op i at afstemme kundens forventninger og vores ambitioner for det enkelte projekt helt fra første møde.

Hvilke projekter er du mest stolt af at have lavet?

Shoe the Bear er helt sikkert et af dem. Lige fra start lå der nogle klare guidelines for, hvordan designet og udtrykket skulle være. I sidste ende har de tydelige rammer givet en gennemarbejdet shop med en stærk brugeroplevelse. Bruuns Bazaars nye shop er også blevet rigtig fed. De havde generelt noget virkelig flot materiale, som løfter hele sitet, og får det til at se ud af mere.

Hvornår bliver du udfordret af et projekt?

Hvis kunden beder om en ny funktion eller en noget, som ikke er lavet tidligere. Det er spændende, når jeg skal udtænke en helt ny løsning.